Om oss - Stockholm Kravatt
7
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,kravatt-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.9,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Svensk design, italienskt hantverk

Stockholm Kravatt startade 1998 med ambitionen att erbjuda herraccessoarer av högsta kvalitet. Visionen var att förena svensk design med italienskt hantverk. Tygerna tillverkas i Comodistriktet i Italien, ett område med lång tradition av sidentillverkning och som är världsberömt för sin höga kvalitet.

Välsydda klassiska slipsar

Basen har sedan start varit välsydda klassiska sidenslipsar i 100% italienskt siden men idag finns även näsdukar, rosetter, manschettknappar och scarves i sortimentet.

Genomtänkt färgtema

Stockholm Kravatt arbetar med ett genomtänkt färgtema som gör det enkelt att kombinera slips eller rosett med en näsduk. Förutom säsongens olika kollektioner finns återkommande klassiker.

Skjorta till slipsen

Sedan 2010 finns skjortor i sortimentet. Sköna välskräddade skjortor av hög kvalitet (100% bomull) som passar med slips. Accessoarer och skjortor från Stockholm Kravatt hittar du på ett flertal ledande modebutiker runt om i landet.